Iskalnik nepremičnin

Posredovanje

Nepremičnina

O nas

Agencija VILMAR nepremičnine d.o.o. si je s svojim edinstvenim pristopom skozi leta poslovanja zagotovila posebno mesto med agencijami specializiranimi za poslovanje na nepremičninskem trgu. Z dolgoletno prisotnostjo na trgu, osebnim pristopom do strank, izvirnim prepletanjem tradicionalnih in novih tržnih pristopov in idej, izbrano ponudbo ter najvišjem nivoju zagotavljanja diskretnosti smo ponosni na krog rednih strank, ki nam zaupajo znova in znova ter na zadovoljstvo pri dokazovanju naše kakovosti pri novih strankah. Naše vodilo je in ostaja najvišja kvaliteta usluge tako pri svetovanju kot tudi posedovanju. Stabilnost in širok krog utečenih poti do dosege cilja pa zagotovilo za zadovoljstvo naših strank.
Poleg prodaje in nakupa nepremičnin nudimo še gradbeni inženiring, ki jih imajo redkih agencij na severnem delu Primorske.
STROKOVNI NADZOR NAD GRADNJO - ODGOVORNO VODENJE DEL

Opravljamo strokovno nadzorstvo nad gradnjo objektov oziroma izvajanjem del (količinski, kakovostni in obračunski nadzor, usklajevanje del vseh udeležencev pri gradnji, nadzor nad uresničevanjem investicijskih programov, nadzor nad objekti v času poskusnega obratovanja).

Za vse storitve smo strokovno usposobljeni v skladu z zakonom ZGO 1-A in ZNPosr.

Za vsak dobro izpeljan posel potrebujemo dobre partnerje. Za posle s prometom z nepremičninami in gradbenim inženiringom smo vaš dober partner mi.
Izkušnje, strokovnost, inovativnost, doslednost ter znanje za izpeljavo vseh vrst poslov pri prometu z nepremičninami nas postavljajo na sam vrh pri izbiri poslovnega partnerja.s tem zagotovimo zadovoljstvo strank.